top of page

Lien Timmermans

Ik kwam op deze wereld terecht in 1984 en ben al van jongsafaan gekend als bevrager van waarom-dingen-in-elkaar-zitten-zoals-ze-in-elkaar-zitten. Vanuit die passie koos ik in eerste instantie om me te verdiepen in de wetenschappelijke wereld en studeerde ik af als licentiaat in de biomedische wetenschappen. Ik leerde er bijzonder veel over het menselijk lichaam. Onderweg werd me duidelijk dat ik samen mét mensen aan de slag wou. Ik liep verloren en ging op zoek naar mezelf en naar de wereld in mij.

 

Die zoektocht verliep via vele cursussen, workshops en coachings met gesprekstechnieken, schrijftechnieken, therapie en lichaamswerk allerhande.. de ontdekker en zoeker in mij gingen hand in hand met een kritische en realistische blik.

Ik hervond zelf meer en meer evenwicht en leerde mezelf gaandeweg kennen voorbij mijn angsten en twijfels. Ook ik blijf mens met mijn struggles en vragen. Maar ik voel hoe ik hier makkelijker mee omkan. Contenter kan zijn. De wereld ging voor me open voorbij wat moeilijk is en ik vond mijn zelfvertrouwen. Daar wil ik ook jou in ondersteunen.

 

Met een combinatie van ervaring (in mezelf en met het werk met anderen), opleiding en geloof in ons groeipotentieel. Ik hou van een zeer menselijke, professionele aanpak.

Lien

Na mijn studies deed ik ervaring op als vrijwilliger in binnen- en buitenland en vervolgens ging ik aan de slag als organisator en begeleider van internationale inleefreizen voor jongeren. Langsheen informatieverstrekking voor mantelzorgers en verschillende interimjobs werkte ik jarenlang als trajectbegeleidster bij GTB vzw en loopbaanbegeleidster bij Inzicht vzw. Daarna deed ik 2 jaar ervaring op bij zorggroep Sint-Kamillus, een psychiatrisch ziekenhuis. Eerst als individueel coach en begeleider van groepsmodules in Sonar, een psychisch revalidatiecentrum. Daarna als medewerker en begeleider in het psychiatrisch ziekenhuis bij de dienst Herstel. Op dit moment ben ik actief als coach en trainer bij De wereld in jou, geef ik training in Verbindende communicatie en geef ik les over communicatie aan de Odiseehogeschool.

Opleiding

oktober 2023

Het talentenhuis

Talentontwikkeling coaching (4-daagse opleiding)

augustus '22 - mei '23

Praatkracht

Trainersopleiding Verbindende Communicatie

Who's training who? - 10 dagen

oktober - december '22

Groei

Talent it up - verdiepingsopleiding Talenten

augustus '21- maart '22

Praatkracht

Verdiepingsopleiding Verbindende communicatie

Lightness and Depth - 10 dagen

juni & november 2021

Luk Dewulf

Basisopleiding & Verdiepingsdag talenten

2019-2020

Praatkracht

Assistente 10-daagse basistraining Verbindende Communicatie

2017

Het Ontwikkelingsinstituut

Specialisatie: Ontwikkelingsgericht coachen van perfectionisme (OCP)

2016

Het Ontwikkelingsinstituut

Basisopleiding coaching: Ontwikkelingsgericht professioneel coach

2010-2011

De Vuurbloem

Jaaropleiding Geweldloze Communicatie en vervolgtraining bij Blabla vzw

Sinds 2006

PRH vzw

Intensieve opleiding en begeleiding

(o.a. cursus een efficiënte hulp aan personen)

2009

Zindering

Gordon communicatietraining

2005

Carolien Jongbloed

Gordon communicatietraining

2002-2006

KULeuven

Master in de Biomedische wetenschappen

Contacteer me:

0478/45.99.14

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Spotify
bottom of page